Brocade Fibre Channel Networking Community

Expand all | Collapse all

Not see WWN in Storage Hitachi G400 with SAN Brocade

Jump to Best Answer
  • 1.  Not see WWN in Storage Hitachi G400 with SAN Brocade

    Posted 05-24-2018 07:13 AM

    Hello guys,

     

    I have the next problem,

     

    I check Zone between Host and Storage and is ok, and check fcping with WWN host and WWN storage is ok, port in the switch are online, but when login in Hitachi G400 console and try find the WWN host i do not see in any of the storage port zoned.

     

    any idea?

     

    Thanks for your help.

     

     


    #BrocadeFibreChannelNetworkingCommunity


  • 2.  Re: Not see WWN in Storage Hitachi G400 with SAN Brocade

    Posted 05-24-2018 11:35 AM
    Did you enable the LUN security on the Gx00 port in question?
    #BrocadeFibreChannelNetworkingCommunity


  • 3.  Re: Not see WWN in Storage Hitachi G400 with SAN Brocade
    Best Answer

    Posted 05-24-2018 12:53 PM

    Hello Alexey,

     

     

     Yes is enable i have more host and lun created, but i find the solution, i register the host and WWN manually in the hitachi 400 and then de wwn host log in, and disable/enable port in switch san.

     

    However is rare becuase it should be automatic.

     

    Regards-


    #BrocadeFibreChannelNetworkingCommunity


  • 4.  Re: Not see WWN in Storage Hitachi G400 with SAN Brocade

    Posted 05-24-2018 11:27 PM

    Hello,

    I always notice behaviour on Hitachi arrays that on som OS, the WWNs not register in to the array automatically.
    Rescan of HBA adapters or disable/enable ports always help.


    #BrocadeFibreChannelNetworkingCommunity